Algemene voorwaarden

Bestellen:
Bestellingen kunnen worden doorgegeven via het online bestel formulier, facebook, Instagram of rechtstreeks in onze boetiek. Onze voorkeur gaat uit naar het online bestelformulier of rechtstreeks in de boetiek. Het bestellen van een taart (of kleingoed) kan tot een week van tevoren, mits er ruimte is in koeling/agenda. Voor cupcakes item. Eerder mag natuurlijk altijd. 
U krijgt bij het online bestellen altijd een bevestiging en een prijsindicatie.
Bij het bestellen via facebook of Instagram, graag altijd duidelijk de gewenste afhaaldatum, het aantal personen, gewenste vulling smaak en eventuele extra's te vermelden zoals naam, leeftijd en favo kleur.
Bij het maken van taarten word niet gelet op allergieën, indien dit niet van tevoren aangegeven word. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele allergische reacties. 
Bestellen op maandag of dinsdag kan niet ivm sluitingsdagen.

 

Prijzen:
Sassies cake boetiek heeft geen vaste prijzen maar vanaf prijzen. Een prijsindicatie kan altijd opgevraagd worden. De prijs word berekend op basis van de aangegeven wensen.

 

Betalingen: 
Bestellingen die in de boetiek worden gemaakt, dienen gelijk betaald te worden. Dit geeft aan beide kanten bevestiging van de bestelling. Bestellingen die via facebook of Instagram gemaakt worden, ontvangen een betaalverzoek in de week voor of dezelfde week van de gemaakte bestelling een betaalverzoek (tikkie).
Bestellingen die gedaan worden via het online bestel formulier krijgen ook een betaalverzoek via de mail of als ook bekend is via facebook, daar een betaalverzoek.
Niet betalen = geen taart ophalen.
Is er wel betaald en de taart word niet opgehaald zonder geldige reden of afmelding, word er geen geld terug gegeven. 

Ophalen of bezorgen:
Taarten en cupcakes worden op de afgesproken en vastgestelde datum opgehaald, indien dat niet gebeurd kan er de eerst volgende dag nog omgekomen worden. Voor 9u of na 18u kan er niet afgehaald worden. Op maandag en dinsdag kan er ivm sluitingsdagen niet afgehaald worden.
Bestelling geplaats op een woensdag? Afhalen kan dan pas na 12u of als er een ander bepaalde tijd is afgesproken.
Bezorgen doen we op dit moment niet, tenzij het in de binnenstad van Hulst is.

Uiterlijk bestelling en garantie:
Bij het afhalen van de bestelling vragen wij uw handtekening te zetten op het bestelformulier voor ontvangst. Met deze handtekening geeft u aan dat de bestelling en uiterlijk van de taart/kleingoed naar wens is. Achteraf kan hier niet meer over gediscussieerd worden omdat er akkoord is gegeven voor de gemaakte bestelling. Bij ophalen dus duidelijkheid geven als de bestelling op dat moment niet naar wens is.
De taarten dienen opgehaald te worden, deze hebben garantie tot de deur. 


Annuleren:
Een annulering dient schriftelijk te gebeuren via hetzelfde kanaal waarmee de bestelling geplaatst is. Bij een annulering tot 7 kalenderdagen voor afhaaldatum krijgt u het volle bedrag terug.
*Bij annulering tot 3 dagen voor afhaaldatum en afgesproken afhaaldatum wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Hierover word niet gediscussieerd.
*dit ivm reeds gemaakte kosten voor de voorbereiding van de bestelling en het reserveren van de desbetreffende datum.

Klachten:
Eventuele klachten dienen binnen 12uur na het ophalen schriftelijk te worden doorgegeven.
Er dient een deel van de bestelling te worden bewaard om de klacht op te kunnen nemen. Daarna zal er gekeken worden naar een passende oplossing.

Door het plaatsen en betalen van een bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.