• Helaas is de cake boetiek deze week volgeboekt (tot 2 aug). Volgende week nog plaats!
  • Bestellen van onze afhaal kaart is super simpel, je kunt bellen naar : 0114-851830
Home » tea & loungeroom

De vaste gezichten van

Sassies tea & loungeroom!

Sassies Tea & Loungeroom, gevestigd aan de Lange Nieuwstraat direct om de hoek van de cake boetiek, is de 3de zaak van Saskia een knalroze feit! De roze kleur die overal terug komt, het gebloemde behang, het logo en alles wat Sassies ademt komt in alle vestigingen terug. 

 

Het menu wat we nu serveren heeft een geheel eigen twist, herkenbare gerechten, net op een andere manier bereid. Denk bijvoorbeeld aan een pannenkoek, dat kent iedereen zowel met suiker als stroop, maar heeft u het ook al eens geprobeerd met een hotdog of onze speciale belegde turkse broodjes met bijvoorbeeld kip en bacon?

 

Kom je niet alleen maar met vriendinnen? Of een dagje weg met je moeder of oma? Denk dan eens aan onze high tea! Heerlijke zoetigheden uit de boetiek met thee uit een fancy gouden theepot! Je kunt ons bellen of een berichtje sturen via de mail of facebook! 

 

Met een overdekt & een heerlijk open terras in de kerk tuin, heeft sassies de perfecte combinatie in handen om jou te voorzien van een heerlijke lunch of snack! De roze latte en zoete versnapering uit de boetiek voor bij de koffie ontbreken hier niet! Verschillende soorten coctails staan natuurlijk ook op de kaart om jou bezoek bij sassies onvergetelijk te maken! 

Ben je benieuwd geworden naar onze kaart en heerlijk zonovergoten terras? Reserveren is niet nodig, dus kom gezellig langs en kom genieten van alles wat Sassies te bieden heeft!

 

Onze gerechten in vogelvlucht!

Sassies tea en loungeroom

terras geopend van:
woensdag t/m maandag van 10:00 tot 18:00, zondag van 12:00 tot 18:00.

Sluitingsdagen room: dinsdag.