Welkom in Onze roze walhalla!

Sassies Tea & Loungeroom, gevestigd aan de Lange Nieuwstraat direct om de hoek van de cake boetiek, is de 2de zaak van Saskia een knalroze feit! De roze kleur die overal terug komt, het gebloemde behang, het logo en alles wat Sassies ademt komt in beide vestigingen terug. 

Het menu wat we nu serveren heeft een geheel eigen twist, herkenbare gerechten, net op een andere manier bereid. Denk bijvoorbeeld aan een pannenkoek, dat kent iedereen zowel met suiker als stroop, maar heeft u het ook al eens geprobeerd met een hotdog? Of onze speciale belegde turkse broodjes met bijvoorbeeld kip en bacon?

 

Kom je niet alleen maar met vriendinnen? Of een dagje weg met bv je moeder of oma? Denk dan eens aan onze high tea! Heerlijke zoetigheden uit de boetiek met thee uit een lekker ouderwetse theepot! Je kunt ons bellen/mailen of reserveren via onze site.

*heren zijn hier natuurlijk ook van harte welkom! 😉


 high tea reserveren? 0114-851830


Een babyshower, een klein feestje, een high tea party voor meerdere mensen? Voor ons geen enkel probleem! Laat ons je wensen weten en we regelen het voor je! Met lekkers uit beide keukens maken we er een feestje van!

Met een overdekt ,heerlijk terras heeft Sassies de perfecte combinatie in handen om jou te voorzien van een heerlijke lunch of snack! De roze latte en zoete versnapering uit de boetiek voor bij de koffie ontbreken hier niet! Verschillende soorten cocktails en mocktails (alcoholvrij) staan natuurlijk ook op de kaart om jou bezoek bij Sassies onvergetelijk te maken! 

Ben je benieuwd geworden naar onze kaart en heerlijk zonovergoten terras? Reserveren is niet nodig, dus kom gezellig langs en kom genieten van alles wat Sassies te bieden heeft!
Geen tijd om te komen maar wel genieten van onze gerechten? Je kunt ook bestellen en afhalen!