• Bestellen om te reserveren of afhaal menu, bel naar : 0114-851830 en haal af in de tea & loungeroom.
  • Taart nodig? Bestel via het online taart bestelformulier!
  • Help ons door een review te schrijven op google of op facebook!
  • Workshops tot einde jaar online!

dE VASTE GEZICHTEN VAN DE TEA & LOUNGEROOM!

Sassies Tea & Loungeroom, gevestigd aan de Lange Nieuwstraat direct om de hoek van de cake boetiek, is de 2de zaak van Saskia een knalroze feit! De roze kleur die overal terug komt, het gebloemde behang, het logo en alles wat Sassies ademt komt in beide vestigingen terug. 

 

Het menu wat we nu serveren heeft een geheel eigen twist, herkenbare gerechten, net op een andere manier bereid. Denk bijvoorbeeld aan een pannenkoek, dat kent iedereen zowel met suiker als stroop, maar heeft u het ook al eens geprobeerd met een hotdog? Of onze speciale belegde turkse broodjes met bijvoorbeeld kip en bacon?

 

Kom je niet alleen maar met vriendinnen? Of een dagje weg met bv je moeder of oma? Denk dan eens aan onze high tea! Heerlijke zoetigheden uit de boetiek met thee uit een fancy gouden theepot! Je kunt ons bellen of een berichtje sturen via de mail of facebook.

 

Met een overdekt & een heerlijk open terras in de kerk tuin, heeft Sassies de perfecte combinatie in handen om jou te voorzien van een heerlijke lunch of snack! De roze latte en zoete versnapering uit de boetiek voor bij de koffie ontbreken hier niet! Verschillende soorten cocktails en mocktails (alcoholvrij) staan natuurlijk ook op de kaart om jou bezoek bij Sassies onvergetelijk te maken! 

Ben je benieuwd geworden naar onze kaart en heerlijk zonovergoten terras? Reserveren is niet nodig, dus kom gezellig langs en kom genieten van alles wat Sassies te bieden heeft!
Geen tijd om te komen maar wel genieten van onze gerechten? Je kunt ook bestellen en afhalen!

 

Onze gerechten in vogelvlucht!

Sassies tea en loungeroom

 Openingstijden:
Maandag, Woensdag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00
Zondag van 11:00 tot 18:00

Sluitingsdagen room: Dinsdag