Bestellen van onze afhaal kaart is super simpel, je kunt bellen naar : 0114-851830. Afhalen van je bestelling is bij de tea & loungeroom!

Home » Boek de ijskar!

Boek dit warme najaar de ijskar! 

Onze missie: iets leuks brengen naar jouw buurt/winkel/bedrijf!

Iets waar jij, jouw familie(feest) maar misschien ook jouw personeel en klanten wat aan hebben in die warme zomer maanden die er weer aan gaan komen en waar iedereen blij van wordt: dat is waarom we doen wat we doen. Dát is ook de reden waarom we bij jou voor de deur willen staan, inclusief personeel en de aller-lekkerste ijsjes.

Naast onze missie, nemen we ook ons ijs serieus. Wij geloven niet in het aanbieden van honderd gekke smaken en beperken ons liever tot een aantal klassiekers, het ijs wat iedereen sowieso lekker vind!

 

By the way, een ijskar huren voor je bedrijfsfeest: wist je dat dat ook kan? Origineel én lekker, bijvoorbeeld voor je afscheidsfeest, jubileum of om de verjaardagen van een paar collega’s gezamenlijk te vieren.

 

Wij hebben dé lekkerste – en coolste – verrassing voor jou: met onze ijskar komen wij bij je langs om je familie, collega's of teamgenoten te trakteren op een heerlijk ijsje. Da’s weer eens wat anders. Ideaal voor een mooie, zonnige dag!

Met onze super-coole ijskar , DE showpony van je feest – kunnen wij praktisch op elke locatie staan.

 

Lijkt dit nou echt iets voor jou buurt/winkel/bedrijf? Mail ons dan via info@sassiesss.nl om informatie/offerte op te vragen, en we beloven jou net zo enthousiast te maken, als dat wij zijn!